makineri për ushqimin e kafshëve
linja e prodhimit të kthesës
pjesë këmbimi të makinerive ushqimore

Rreth makinerive Shanghai Zhengyi

Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd. është e specializuar në prodhimin e makinerive të përpunimit të ushqimit dhe prodhimin në shkallë të gjerë të mullirit të peletit gjatë 25 viteve, si dhe ofruesi i sistemit të mbrojtjes së mjedisit dhe zgjidhjeve për bimët e ushqimit dhe fermën e akuakulturës.CPSHZY ka marrë më herët certifikimin ISO9001 dhe ka një numër patentash shpikjesh, si dhe një ndërmarrje të teknologjisë së lartë në Shangai.

 • Mulli për topth

  Ring Die Animal Feed Pellet Mill adopton teknologjinë e pjekur për të bërë fishekë me cilësi të lartë për ushqimin e kafshëve për pulë, bagëti, kalë, rosë, etj. me prodhim në shkallë të gjerë.Bazuar në veçoritë e jashtëzakonshme të xhiros së lartë, konsumit të ulët dhe teknologjisë së pjekur, mulliri i peletit për ushqim me unazë është bërë gjithnjë e më i popullarizuar dhe zotëron një pjesë të gjerë të tregut brenda dhe jashtë vendit.Është pajisje ideale për mbarështimin e kafshëve dhe shpendëve në fabrikat e ushqimit të drithit, fermat blegtorale, fermat e shpendëve, fermerët individualë, industrinë e përpunimit të ushqimit etj.

  Shikoni më shumë detaje
 • Kompania i përmbahet gjithmonë politikës së cilësisë "katër zero", përkatësisht "zero defekte në materiale, dizajn për linjën e prodhimit, përpunimi dhe inspektimi".I orientuar nga klientët, i përkushtuar për t'u ofruar klientëve produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të linjës së prodhimit me çelës në dorë.Zhengyi do t'i përmbahet gjithmonë vlerës së "teknologjia është thelbi, cilësia është jeta", do të inovojë vazhdimisht në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve, do të krijojë vlerë për klientët dhe do të kontribuojë në zhvillimin e industrisë së ushqimit dhe ushqimit në Kinë dhe madje edhe në botë.

  Shikoni më shumë detaje
 • Makina e riparimit të unazës

  Integroni në mënyrë inovative rrethin e brendshëm bluar, vrimën e pastrimit dhe praktikantin
  Të gjithë kundërpeshë në procesin e unazës vdesin riparimin në një pajisje riparimi.

  40
  30%.

  Kontrolli i PLC, të dhënat inteligjente të riparimit të cilësimeve të llogaritjes,
  riparim l (proces Q pa mbikëqyrje personeli).

  Shikoni më shumë detaje

OFRONI MË SHUMË ZGJIDHJE MAKINERIKE PËR KLIENTET NË NEVOJË

whatsapp
+86 021 - 57780012 (zyrë)

Mënyra të tjera për të kontaktuar

Klikoni këtu për të lexuar më shumë Hetim Tani

Unaza Die Prodhim

 • Unaza e pjesëve rezervë për mullirin e peletit

  Unaza e pjesëve rezervë për mullirin e peletit

  Zhengyi Ring Die e pjesëve rezervë të mullirit të peletit
  Duke përdorur Euro Standard X46Cr13 dhe kontrollin rigoroz të procesit të prodhimit, produktet me saktësi të lartë kanë arritur nivelin e klasit të parë të industrisë për sa i përket madhësisë së montimit dhe butësisë së murit të vrimës.

  Shiko më shumë
 • Linja e prodhimit me çelës në dorë

  Linja e prodhimit me çelës në dorë

  Shiko më shumë

Qendër e lajmeve

Njihuni më shumë Zhengyi
 • Cilët janë faktorët që ndikojnë në ngurtësinë e peletave të ushqimit?

  Cilët janë faktorët që ndikojnë në ngurtësinë e ...

  Fortësia e grimcave është një nga treguesit e cilësisë që çdo kompani ushqimore i kushton vëmendje të madhe.Në ushqimet e bagëtive dhe shpendëve, fortësia e lartë do të shkaktojë shije të dobët, do të zvogëlojë marrjen e ushqimit, një...

 • Cili është procesi i prodhimit të peletit për ushqim?

  Cili është procesi i prodhimit të peletit për ushqim?

  Linja e prodhimit të ushqimit 3~7TPH Në blegtorinë e sotme me zhvillim të shpejtë, linjat efikase dhe me cilësi të lartë të prodhimit të ushqimit janë bërë çelësi për përmirësimin e performancës së rritjes së kafshëve, mishi q...

 • Rivendosja e unazës së mullirit të peletit me një fu...

  Në epokën e sotme, kërkesa për ushqim për kafshët është rritur shumë.Ndërsa kërkesa për produkte bagëtish rritet, mullinjtë e ushqimit luajnë një rol jetësor në përmbushjen e këtyre kërkesave.Sidoqoftë, mullinjtë e ushqimit shpesh fa ...

 • Zgjidhni makinen më të mirë të përshtatshme për formulën tuaj

  Zgjidhni makinen më të mirë të përshtatshme për formulën tuaj

  Predha është përbërësi kryesor në mullirin e peletit.Dhe është çelësi për të bërë pelet për ushqim.Sipas statistikave jo të plota, kostoja e humbjes së vdesit të mullirit të peletit përbën më shumë se 25% të th ...

 • Teknologji granulimi për materiale të ndryshme

  Teknologji granulimi për materiale të ndryshme

  Me promovimin dhe aplikimin e ushqimit të peletit në blegtori dhe shpendë, industrinë e akuakulturës dhe industritë në zhvillim si plehrat e përbëra, HOPS, krizantemë, patate të skuqura druri, lëvozhgë kikiriku...

Kërkoni shportën (0)