mesin pakan kewan
turn key lini produksi
suku cadang mesin feed

Babagan Mesin Shanghai Zhengyi

Founded in Shanghai Songjiang Industrial Park in 1997. Riset lan pangembangan profesional lan Pabrik mesin pelet ring mati, roller lan aksesoris mesin pelet related. Industri peralatan pangolahan maju, skala peralatan industri sing unggul. First - teknologi desain ring die kelas lan teknologi pangolahan majeng.

  • Kantor Luar Negeri

  • Tim Layanan Aftersales

  • Didegaké ing taun 1997

Miwiti ZHENGYI
  • Pabrik Pelet

    Ring Die Animal Feed Pellet Mill adopts mature technology to make high-quality animal feed pellets for chicken, cattle, horse, duck, etc. with large–scale production. Based on the outstanding features of its high throughput, low consumption, and mature technology, the ring die feed pellet mill has become more and more popular and possesses a broad market share at home and abroad. It is ideal equipment for animal and poultry breeding in grain feed factories, livestock farms, poultry farms, individual farmers, feed processing industry, etc.

    NDELENG DETAIL LAIN
  • Lini Produksi Turnkey dening Zhengyi

    Perusahaan tansah netepi kabijakan kualitas "papat nol", yaiku "cacat nol ing bahan, desain kanggo baris produksi turnkey, pangolahan lan inspeksi". Customer oriented, darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan layanan produksi turnkey. Zhengyi bakal tansah netepi ing Nilai saka "teknologi punika inti, kualitas urip", saya inovasi ing riset lan pangembangan produk, nggawe nilai kanggo pelanggan, lan kontribusi kanggo pangembangan feed lan industri pangan ing China lan malah donya.

    NDELENG DETAIL LAIN
  • Ring Die Repair machine

    Innovatively nggabungake mecah bunder utama, ngresiki bolongan lan intern
    kabeh counterbore ing proses ring die repair menyang peralatan repair.

    The cost of equipment is reduced by 40%, the occupied space of equipment
    is reduced by 60%, and the repair efficiency is improved by 30%.
    Great wektu-irit.

    Kontrol PLC, data ndandani setelan pitungan cerdas,
    ndandani l (proses Q tanpa pengawasan personel).

    NDELENG DETAIL LAIN

Nyedhiyani SOLUSI MESIN liyane kanggo pelanggan sing mbutuhake

whatsapp
+86 021 - 57780012 (kantor)

Cara liya kanggo sesambungan

Klik kene kanggo Waca liyane Enquiry Saiki

Ring Die Manufacturing

  • Ring Die saka Spare Parts kanggo Pabrik Pelet

    Ring Die saka Spare Parts kanggo Pabrik Pelet

    Zhengyi Ring Die saka Spare Parts saka pabrik pelet
    Nggunakake Euro Standard X46Cr13 lan kontrol proses produksi strictly, produk karo tliti dhuwur wis tekan tingkat kelas siji saka industri ing syarat-syarat ukuran Déwan lan smoothness tembok bolongan.

    Ndeleng Liyane
  • Lini Produksi Turnkey

    Lini Produksi Turnkey

    Industri mesin feed Zhengyi nglumpukake pengalaman sing sugih ing aplikasi lan manufaktur peralatan lan nyedhiyakake peralatan lan proyek turnkey kanggo akeh manufaktur feed internasional.

    Ndeleng Liyane
  • Type and standard of Crushing roller shell surface

    Type and standard of Crushing roller shell surface

    Crushing roller shell is one of the main working parts of the pellet mill, and is widely used in the processing of various biofuel pellets, animal feed and other pellets. During the working process...

  • Shanghai Zhengyi Rawuh ing Pameran Industri Pakan Ternak Filipina 2022

    Shanghai Zhengyi Tekan Peternakan Filipina 2...

    From August 24 to August 26, 2022, Livestock Philippines 2022 was held at the World Trade Center in Metro Manila, Philippines. Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., ...

  • Analisis penyebab abnormal saka getaran gedhe ...

    (1) There may be a problem with the bearing in a certain part of the granulator, causing the machine to run abnormally, the working current will fluctuate, and the working current will be high (sto...

  • Instruksi kanggo Ring Die Instalasi

    Instruksi kanggo Ring Die Instalasi

    PART 1: INSPECTION BEFORE INSTALLATION 1. Ring die Inspection Before Installation Whether the working surface is even. Whether the groove is worn, and whether the threaded hole is broken. Whether ...

  • Ring die lan roller shell: Penentuan parameter kritis

    Ring die lan roller shell: Penentuan kri...

    The ring die and roller of Pellet mill are very important working and wearable parts. The rationality of the configuration of their parameters and the quality of their per...

Inquire Basket ( 0)
0