mesin pakan kewan
turn key lini produksi
suku cadang mesin feed

Babagan Mesin Shanghai Zhengyi

Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd. khusus ing manufaktur mesin pangolahan pakan lan produksi skala gedhe saka pabrik pelet mati luwih saka 25 taun, uga panyedhiya sistem perlindungan lingkungan lan solusi kanggo tanduran pakan lan peternakan akuakultur.CPSHZY wis entuk sertifikasi ISO9001 sadurunge lan duwe sawetara paten penemuan, uga perusahaan teknologi tinggi ing Shanghai.

  • Kantor Luar Negeri

  • Tim Layanan Aftersales

  • Didegaké ing taun 1997

Miwiti ZHENGYI
  • Pabrik Pelet

    Pabrik Pelet Pakan Kewan Ring Die nggunakake teknologi diwasa kanggo nggawe pelet pakan kewan berkualitas tinggi kanggo pitik, sapi, jaran, bebek, lan sapiturute kanthi produksi skala gedhe.Adhedhasar fitur pinunjul saka throughput dhuwur, konsumsi kurang, lan teknologi diwasa, ring die feed pabrik pelet wis dadi liyane lan liyane populer lan duwe pangsa pasar sing godhongé amba ing ngarep lan luar negeri.Iku peralatan becik kanggo breeding kewan lan unggas ing pabrik feed gandum, farms ternak, farms unggas, petani individu, industri Processing feed, etc.

    NDELENG DETAIL LAIN
  • Lini Produksi Turnkey dening Zhengyi

    Perusahaan tansah netepi kabijakan kualitas "papat nol", yaiku "cacat nol ing bahan, desain kanggo baris produksi turnkey, pangolahan lan inspeksi".Customer oriented, darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan layanan baris produksi turnkey.Zhengyi bakal tansah netepi ing Nilai saka "teknologi punika inti, kualitas urip", saya inovasi ing riset lan pangembangan produk, nggawe nilai kanggo pelanggan, lan kontribusi kanggo pangembangan feed lan industri pangan ing China lan malah donya.

    NDELENG DETAIL LAIN
  • Ring Die Repair mesin

    Innovatively nggabungake grinding bunder utama, ngresiki bolongan lan intern
    kabeh counterbore ing proses ring die repair menyang peralatan repair.

    Biaya peralatan suda dening40%, papan sing dikuwasani peralatan
    wis suda dening60%,lan efficiency repair wis apik dening 30%.
    Great wektu-irit.

    Kontrol PLC, data perbaikan setelan pitungan cerdas,
    ndandani l (proses Q tanpa pengawasan personel).

    NDELENG DETAIL LAIN

Nyedhiyani SOLUSI MESIN liyane kanggo pelanggan sing mbutuhake

whatsapp
+86 021 - 57780012 (kantor)

Cara liya kanggo sesambungan

Klik kene kanggo Waca liyane Enquiry Saiki

Ring Die Manufaktur

  • Ring Die saka Spare Parts kanggo Pabrik Pelet

    Ring Die saka Spare Parts kanggo Pabrik Pelet

    Zhengyi Ring Die saka Spare Parts pabrik Pelet
    Nggunakake Euro Standard X46Cr13 lan kontrol proses produksi strictly, produk karo tliti dhuwur wis tekan tingkat kelas siji saka industri ing syarat-syarat ukuran Déwan lan smoothness tembok bolongan.

    Ndeleng Liyane
  • Lini Produksi Turnkey

    Lini Produksi Turnkey

    Industri mesin feed Zhengyi nglumpukake pengalaman sing sugih ing aplikasi lan manufaktur peralatan lan nyedhiyakake peralatan lan proyek turnkey kanggo akeh manufaktur feed internasional.

    Ndeleng Liyane
  • Apa faktor sing mengaruhi kekerasan pelet feed?

    Apa faktor sing mengaruhi kekerasan ...

    Kekerasan partikel minangka salah sawijining indikator kualitas sing digatekake saben perusahaan feed.Ing pakan ternak lan unggas, kekerasan sing dhuwur bakal nyebabake rasa ora enak, nyuda asupan pakan, ...

  • Apa proses produksi pelet pakan?

    Apa proses produksi pelet pakan?

    3~7TPH baris produksi feed Ing peternakan kewan sing berkembang kanthi cepet, jalur produksi feed efisien lan berkualitas tinggi wis dadi kunci kanggo ningkatake kinerja pertumbuhan kewan, daging q...

  • Mulihake ring die saka pabrik pelet kanthi mesin refurbishment ring mati otomatis

    Mulihake ring die saka pabrik pelet karo fu ...

    Ing jaman saiki, panjaluk pakan ternak saya mundhak.Nalika panjaluk produk ternak saya mundhak, pabrik pakan duwe peran penting kanggo nyukupi panjaluk kasebut.Nanging, pabrik feed asring ...

  • Pilih die sing paling cocok kanggo formula sampeyan

    Pilih die sing paling cocok kanggo formula sampeyan

    Die minangka komponen inti ing pabrik pelet.Lan iku kunci kanggo nggawe pelet feed.Miturut statistik sing ora lengkap, biaya pabrik pelet die loss luwih saka 25% saka ...

  • Teknologi granulasi kanggo macem-macem bahan

    Teknologi granulasi kanggo macem-macem bahan

    Kanthi promosi lan aplikasi pakan pelet ing ternak lan unggas, industri akuakultur, lan industri berkembang kayata pupuk majemuk, hop, krisan, keripik kayu, cangkang kacang ...

Keranjang takon (0)