mesin pakan kewan
turn key lini produksi
suku cadang mesin feed

Babagan Mesin Shanghai Zhengyi

Founded in Shanghai Songjiang Industrial Park in 1997. Riset lan pangembangan profesional lan Pabrik mesin pelet ring mati, roller lan aksesoris mesin pelet related. Industri peralatan pangolahan maju, skala peralatan industri sing unggul. First - teknologi desain ring die kelas lan teknologi pangolahan majeng.

  • Kantor Luar Negeri

  • Tim Layanan Aftersales

  • Didegaké ing taun 1997

Miwiti ZHENGYI
  • Pabrik Pelet

    Pabrik Pelet Pakan Kewan Ring Die nggunakake teknologi diwasa kanggo nggawe pelet pakan kewan berkualitas tinggi kanggo pitik, sapi, jaran, bebek, lan sapiturute kanthi produksi skala gedhe. Adhedhasar fitur pinunjul saka throughput dhuwur, konsumsi kurang, lan teknologi diwasa, ring die feed pabrik pelet wis dadi liyane lan liyane populer lan duwe pangsa pasar sing godhongé amba ing ngarep lan luar negeri. Iku peralatan becik kanggo breeding kewan lan unggas ing pabrik feed gandum, farms ternak, farms unggas, petani individu, industri Processing feed, etc.

    NDELENG DETAIL LAIN
  • Lini Produksi Turnkey dening Zhengyi

    Perusahaan tansah netepi kabijakan kualitas "papat nol", yaiku "cacat nol ing bahan, desain kanggo baris produksi turnkey, pangolahan lan inspeksi". Customer oriented, darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan layanan produksi turnkey. Zhengyi bakal tansah netepi ing Nilai saka "teknologi punika inti, kualitas urip", saya inovasi ing riset lan pangembangan produk, nggawe nilai kanggo pelanggan, lan kontribusi kanggo pangembangan feed lan industri pangan ing China lan malah donya.

    NDELENG DETAIL LAIN
  • Ring Die Repair mesin

    Innovatively nggabungake mecah bunder utama, ngresiki bolongan lan intern
    kabeh counterbore ing proses ring die repair menyang peralatan repair.

    Biaya peralatan suda 40%, papan sing dikuwasani peralatan
    suda 60%, lan efisiensi perbaikan saya tambah 30 %.
    Great wektu-irit.

    Kontrol PLC, data ndandani setelan pitungan cerdas,
    ndandani l (proses Q tanpa pengawasan personel).

    NDELENG DETAIL LAIN

Nyedhiyani SOLUSI MESIN liyane kanggo pelanggan sing mbutuhake

whatsapp
+86 021 - 57780012 (kantor)

Cara liya kanggo sesambungan

Klik kene kanggo Waca liyane Enquiry Saiki

Ring Die Manufaktur

  • Ring Die saka Spare Parts kanggo Pabrik Pelet

    Ring Die saka Spare Parts kanggo Pabrik Pelet

    Zhengyi Ring Die saka Spare Parts saka pabrik pelet
    Nggunakake Euro Standard X46Cr13 lan kontrol proses produksi strictly, produk karo tliti dhuwur wis tekan tingkat kelas siji saka industri ing syarat-syarat ukuran Déwan lan smoothness tembok bolongan.

    Ndeleng Liyane
  • Lini Produksi Turnkey

    Lini Produksi Turnkey

    Industri mesin feed Zhengyi nglumpukake pengalaman sing sugih ing aplikasi lan manufaktur peralatan lan nyedhiyakake peralatan lan proyek turnkey kanggo akeh manufaktur feed internasional.

    Ndeleng Liyane
Inquire Basket ( 0)
0