mesin pakan ternak
giliran garis produksi konci
suku cadang mesin feed

Ngeunaan Shanghai Zhengyi Mesin

Diadegkeun di Shanghai Songjiang Industrial Park di 1997. Panalungtikan profésional sarta pamekaran jeung pabrik pellet mesin ring paeh, roller jeung mesin pellet asesoris patali. Industri alat-alat pangolahan canggih, skala peralatan industri ngarah. Kahiji - téhnologi design paeh ring kelas jeung téhnologi processing canggih.

  • Kantor peuntas laut

  • Tim Service Aftersales

  • Diadegkeun dina 1997

Mimitian ku ZHENGYI
  • Pellet Mill

    Ring Die Animal Feed Pellet Mill adopts mature technology to make high-quality animal feed pellets for chicken, cattle, horse, duck, etc. with large–scale production. Based on the outstanding features of its high throughput, low consumption, and mature technology, the ring die feed pellet mill has become more and more popular and possesses a broad market share at home and abroad. It is ideal equipment for animal and poultry breeding in grain feed factories, livestock farms, poultry farms, individual farmers, feed processing industry, etc.

    Ningali langkung rinci
  • Jalur Produksi Turnkey ku Zhengyi

    Pausahaan salawasna taat kana kawijakan kualitas "opat nol", nyaéta "enol defects dina bahan, rarancang pikeun garis produksi turnkey, ngolah jeung inspeksi". Berorientasi pelanggan, dedicated ka nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur sarta jasa garis produksi turnkey. Zhengyi bakal salawasna taat kana nilai "téhnologi nyaeta inti, kualitas nyaeta kahirupan", terus innovate dina panalungtikan sarta pamekaran produk, nyieun nilai pikeun konsumén, sarta nyumbang kana ngembangkeun feed jeung industri pangan di Cina komo dunya.

    Ningali langkung rinci
  • Ring Die Repair machine

    Innovatively ngahijikeun grinding bunderan jero, clearing liang sarta intern
    sadayana counterbore dina prosés ring paeh perbaikan kana alat perbaikan.

    The cost of equipment is reduced by 40%, the occupied space of equipment
    is reduced by 60%, and the repair efficiency is improved by 30%.
    Hébat waktos-nyimpen.

    kontrol PLC, itungan calakan setting data perbaikan,
    perbaikan l (prosés Q tanpa pangawasan tanaga).

    Ningali langkung rinci

Nyadiakeun LEUWIH SOLUSI MESIN Pikeun konsumén merlukeun

whatsapp
+86 021 - 57780012 (kantor)

Cara séjén pikeun ngahubungan

Klik di dieu pikeun Baca leuwih Pananya Ayeuna

Ring Die Manufacturing

  • Ring maot suku cadang pikeun Pellet Mill

    Ring maot suku cadang pikeun Pellet Mill

    Zhengyi Ring Die of Spare Parts of Pellet mill
    Maké Euro Standard X46Cr13 jeung kontrol prosés produksi mastikeun, produk kalawan precision tinggi geus ngahontal tingkat-kelas munggaran industri dina watesan ukuran assembly sarta smoothness témbok liang.

    Tempo deui
  • Jalur Produksi Turnkey

    Jalur Produksi Turnkey

    Industri mesin pakan Zhengyi ngumpulkeun pangalaman anu beunghar dina aplikasi peralatan sareng manufaktur sareng nyayogikeun peralatan sareng proyék turnkey ka seueur pabrik pakan internasional.

    Tempo deui
  • Why shall we have a stable manufacturer as the partner?

    Why shall we have a stable manufacturer as the ...

    According to the International Food Industry Federation (IFIF), the annual global production of compound food is estimated at more than one billion tons and the annual glo...

  • Type and standard of Crushing roller shell surface

    Type and standard of Crushing roller shell surface

    Crushing roller shell is one of the main working parts of the pellet mill, and is widely used in the processing of various biofuel pellets, animal feed and other pellets. During the working process...

  • Shanghai Zhengyi Hadir Pameran Industri Pakan Filipina 2022 Peternakan

    Shanghai Zhengyi Hadir Peternakan Filipina 2...

    From August 24 to August 26, 2022, Livestock Philippines 2022 was held at the World Trade Center in Metro Manila, Philippines. Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., ...

  • Analisis sabab abnormal tina Geter badag ...

    (1) There may be a problem with the bearing in a certain part of the granulator, causing the machine to run abnormally, the working current will fluctuate, and the working current will be high (sto...

  • Parentah pikeun Ring paeh Instalasi

    Parentah pikeun Ring paeh Instalasi

    PART 1: INSPECTION BEFORE INSTALLATION 1. Ring die Inspection Before Installation Whether the working surface is even. Whether the groove is worn, and whether the threaded hole is broken. Whether ...

Inquire Basket ( 0)
0