mesin pakan ternak
giliran garis produksi konci
suku cadang mesin feed

Ngeunaan Shanghai Zhengyi Mesin

Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd. khusus dina manufaktur mesin pangolahan pakan sareng produksi skala ageung pabrik pellet maot langkung ti 25 taun, ogé panyadia sistem perlindungan lingkungan sareng solusi pikeun pepelakan pakan sareng peternakan akuakultur.CPSHZY parantos nampi sertipikasi ISO9001 sateuacana sareng gaduh sababaraha patén-patén penemuan, ogé perusahaan téknologi tinggi di Shanghai.

  • Kantor peuntas laut

  • Tim Service Aftersales

  • Diadegkeun dina 1997

Mimitian ku ZHENGYI
  • Pellet Mill

    Ring Die Animal Feed Pellet Mill ngadopsi téknologi dewasa pikeun ngadamel pelet pakan ternak kualitas luhur pikeun hayam, sapi, kuda, bebek, sareng sajabana kalayan produksi skala ageung.Dumasar kana fitur beredar tina throughput tinggi na, konsumsi low, sarta téhnologi dewasa, ring paeh feed ngagiling pellet geus jadi beuki loba populér sarta mibanda pangsa pasar lega di imah jeung di mancanagara.Ieu parabot idéal pikeun beternak sato jeung jangjangan di pabrik pakan gandum, peternakan peternakan, peternakan jangjangan, patani individu, industri processing feed, jsb.

    Ningali langkung rinci
  • Jalur Produksi Turnkey ku Zhengyi

    Pausahaan salawasna taat kana kawijakan kualitas "opat nol", nyaéta "enol defects dina bahan, rarancang pikeun garis produksi turnkey, ngolah jeung inspeksi".Berorientasi Palanggan, dedicated ka nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur sarta jasa garis produksi turnkey.Zhengyi bakal salawasna taat kana nilai "téhnologi nyaeta inti, kualitas nyaeta kahirupan", terus innovate dina panalungtikan sarta pamekaran produk, nyieun nilai pikeun konsumén, sarta nyumbang kana ngembangkeun feed jeung industri pangan di Cina komo dunya.

    Ningali langkung rinci
  • Ring paeh ngalereskeun mesin

    Innovatively ngahijikeun grinding bunderan jero, clearing liang jeung intern
    kabéh counterbore dina prosés ring paeh perbaikan kana alat perbaikan.

    Biaya alat diréduksi ku40%, spasi nempatan pakakas
    diréduksi ku60%,jeung efisiensi perbaikan ningkat ku 30%.
    Hébat waktos-nyimpen.

    Kontrol PLC, data perbaikan setelan itungan pinter,
    perbaikan l (prosés Q tanpa pangawasan tanaga).

    Ningali langkung rinci

Nyadiakeun LEUWIH SOLUSI MESIN Pikeun konsumén merlukeun

whatsapp
+86 021 - 57780012 (kantor)

Cara séjén pikeun ngahubungan

Klik di dieu pikeun Baca leuwih Pananya Ayeuna

Ring paeh Manufaktur

  • Ring maot suku cadang pikeun Pellet Mill

    Ring maot suku cadang pikeun Pellet Mill

    Zhengyi Ring maot tina suku cadang ngagiling Pellet
    Ngagunakeun Euro Standar X46Cr13 jeung kontrol prosés produksi mastikeun, produk kalawan precision tinggi geus ngahontal tingkat-kelas munggaran industri dina watesan ukuran assembly sarta smoothness témbok liang.

    View More
  • Jalur Produksi Turnkey

    Jalur Produksi Turnkey

    Industri mesin pakan Zhengyi ngumpulkeun pangalaman anu beunghar dina aplikasi peralatan sareng manufaktur sareng nyayogikeun peralatan sareng proyék turnkey ka seueur pabrik pakan internasional.

    View More
  • Faktor naon anu mangaruhan karasa pelet pakan?

    Naon faktor anu mangaruhan karasana ...

    Karasa partikel mangrupa salah sahiji indikator kualitas anu unggal parusahaan feed nengetan hébat.Dina pakan ternak sareng unggas, karasa anu luhur bakal nyababkeun palatability anu goréng, ngirangan asupan pakan, ...

  • Kumaha prosés produksi pellet feed?

    Kumaha prosés produksi pellet feed?

    3 ~ 7TPH garis produksi feed Dina peternakan ngembang pesat dinten ieu, garis produksi feed efisien sarta kualitas luhur geus jadi konci pikeun ngaronjatkeun kinerja pertumbuhan sato, daging q...

  • Malikkeun ring paeh tina ngagiling pellet kalawan ring mesin refurbishment paeh otomatis pinuh

    Malikkeun ring paeh tina ngagiling pellet kalawan fu ...

    Dina jaman kiwari, paménta pikeun pakan ternak geus skyrocketed.Nalika paménta pikeun produk ternak ningkat, pabrik pakan maénkeun peran penting dina nyumponan tungtutan ieu.Nanging, pabrik pakan sering ...

  • Pilih paeh anu paling cocog pikeun rumus anjeun

    Pilih paeh anu paling cocog pikeun rumus anjeun

    Paéh nyaéta komponén inti dina pabrik pellet.Sareng mangrupikeun konci pikeun ngadamel pelet pakan.Numutkeun statistik teu lengkep, biaya ngagiling pellet maot leungitna akun pikeun leuwih ti 25% tina th ...

  • Téknologi granulasi pikeun bahan anu béda

    Téknologi granulasi pikeun bahan anu béda

    Kalayan promosi sareng aplikasi pakan pellet dina peternakan sareng jangjangan, industri akuakultur, sareng industri anu muncul sapertos pupuk majemuk, hops, krisan, chip kai, cangkang kacang ...

Inquire Basket (0)