машини за добиточна храна
линија за производство на клуч
резервни делови за машини за добиточна храна

За Шангај Женги Машини

Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd. is specialized in manufacturing feed processing machineries and large-scale production of pellet mill dies over 25 years, as well as the provider of environmental protection system and solutions for feed plants and aquaculture farm. CPSHZY has obtained ISO9001 certification earlier and has a number of invention patents, as well as a high-tech enterprise in Shanghai.

 • Задгранична канцеларија

 • Тим за попродажна услуга

 • Основана во 1997 година

ЗАПОЧНЕТЕ СО ЖЕНГЈИ
 • Мелница за пелети

  Ring Die Animal Feed Pellet Mill adopts mature technology to make high-quality animal feed pellets for chicken, cattle, horse, duck, etc. with large–scale production. Based on the outstanding features of its high throughput, low consumption, and mature technology, the ring die feed pellet mill has become more and more popular and possesses a broad market share at home and abroad. It is ideal equipment for animal and poultry breeding in grain feed factories, livestock farms, poultry farms, individual farmers, feed processing industry, etc.

  ВИДИ ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
 • Производствена линија со клуч на рака од Женгји

  Компанијата секогаш се придржува до политиката за квалитет на „четири нули“, имено „нула дефекти во материјалите, дизајн за производствена линија клуч на рака, обработка и инспекција“. Ориентирани кон клиентите, посветени да им обезбедат на клиентите производи со висок квалитет и услуги за производна линија клуч на рака. Женги секогаш ќе се придржува до вредноста на „технологијата е суштината, квалитетот е животот“, постојано ќе иновира во истражувањето и развојот на производите, ќе создава вредност за клиентите и ќе придонесе за развојот на индустријата за добиточна храна и храна во Кина, па дури и во светот.

  ВИДИ ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
 • Ring Die Repair machine

  Иновативно интегрирајте го внатрешниот круг за брусење, отворот за расчистување и интернирате
  ги сите странични отвори во процесот на поправка на прстенест матрица во опрема за поправка.

  The cost of equipment is reduced by 40%, the occupied space of equipment
  is reduced by 60%, and the repair efficiency is improved by 30%.
  Одлично заштедува време.

  Контрола на PLC, податоци за поправка на поставки за интелигентна пресметка,
  поправка l (процес Q без надзор на персоналот).

  ВИДИ ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

ОБЕЗБЕДЕТЕ ПОВЕЌЕ РЕШЕНИЈА ЗА МАШИНИ ЗА КОРИСНИЦИТЕ КОИ СЕ ПОТРЕБА

whatsapp
+86 021 - 57780012 (канцеларија)

Други начини да стапите во контакт

Кликнете овде за да прочитате повеќе Прашај сега

Ring Die Manufacturing

 • Ринг матрица од резервни делови за мелница за пелети

  Ринг матрица од резервни делови за мелница за пелети

  Zhengyi Ring Die на резервни делови од мелница за пелети
  Користејќи Euro Standard X46Cr13 и строго контрола на производниот процес, производите со висока прецизност го достигнаа првокласно ниво на индустријата во однос на големината на склопувањето и мазноста на ѕидовите на дупките.

  Гледај Повеќе
 • Производствена линија со клуч на рака

  Производствена линија со клуч на рака

  Индустријата за машини за добиточна храна Zhengyi собира богато искуство во примена и производство на опрема и обезбедува опрема и проекти клуч на рака на многу меѓународни производители на добиточна храна.

  Гледај Повеќе
 • 3-7TPH feed production line

  3-7TPH feed production line

  In today’s rapidly developing animal husbandry, efficient and high-quality feed production lines have become the key to improving animal growth performance, meat quality and economic benefits...

 • Restoring the ring die of pellet mill with a fully automatic ring die refurbishment machine

  Restoring the ring die of pellet mill with a fu...

  In today’s era, the demand for animal feed has skyrocketed. As the demand for livestock products increases, feed mills play a vital role in meeting these demands. However, feed mills often fa...

 • Choose the best suitable die for your formula

  Choose the best suitable die for your formula

  The die is the core component in the pellet mill. And it is the key to making feed pellets. According to incomplete statistics, the cost of the pellet mill die loss accounts for more than 25% of th...

 • Granulation technology for different materials

  Granulation technology for different materials

  With the promotion and application of pellet feed in livestock and poultry, aquaculture industry, and emerging industries such as compound fertilizer, hops, chrysanthemum, wood chips, peanut shell...

 • Нови пристигнувања – Нова патентирана машина за поправка на прстенести матрици

  Нови пристигнувања – Нов патентиран прстен Die Repa...

  New Arrivals – New Patented Ring Die Repair Machine   Application: Mainly used for repairing the inner chamfer (flare mouth) of the ring die, rounding the deformed inner working surface, smoo...

Кошница за прашања ( 0)