За нас

Ти си тука:
За нас

Шангај Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd.

Воведување на компанијата

Шангај Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd. (CPSHZY) е основана во 1997 година, таа е подружница на Mechanical & Electrical на Charoen Pokphand Group (CP M&E).

CPSHZY е специјализиран за производство на машини за преработка на добиточна храна и големо производство на мелници за пелети во текот на 25 години, како и снабдувач на систем за заштита на животната средина и решенија за растенија за добиточна храна и фарма за аквакултура.CPSHZY има добиено ISO9001 сертификат порано и има голем број патенти за пронајдок, како и високотехнолошки претпријатие во Шангај.

За да обезбеди комплетни проекти со севкупна супериорност за клиентите, CPSHZY органски комбинира ефикасна опрема, техничко знаење, професионален и висококвалитетен дизајн и услуги во управувањето со проекти и различни специфични услови.Машините за храна CPSHZY и системот за заштита на животната средина се извезуваат во странство како Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Африка и Латинска Америка.

околу-женѓи-1

Нашето производство

Нашето производство
Нашето производство1
Нашето производство2
Нашето производство3
Нашето производство4
Нашето производство5
Нашето производство6
Нашето производство7
Прстен матрица Материјал за редица01

Прстен матрица Реден материјал

Производна линија 01

Автоматска машина за пакување

опрема4

Делови од производна линија

Груба обработка01

Груба обработка

опрема2

Делови од производна линија

опрема3

Мелница за пелети

Завршена умре за прстен

Ултразвучно чистење

Вакуум термички третман

Прецизна обработка

Калење

Ring Die2
Ring Die1

Главна опрема за обработка

ЦПУ машина за шипки

Количина: 20 комплети

Пократко време на носење

Постабилна обработка

Алатка за дупчење

АЛАТКА

Висока прецизност

Висока ефикасност

Помалку слепи дупки

Високи површински завршетоци

Високи површински завршетоци
Вакуум термички третман

Вакуум термички третман

Количина: 3 комплети

Цврстина: Hrc52~55

Цврстина D-вредност: ≤hrc1,5

Деформација: ≤0,8mm

Температурна печка: 2 комплети

Центар за обработка на ЦПУ

Центар за обработка на ЦПУ

Вакуум термички третман

Вакуумска печка за термичка обработка

CNC вертикално вртење

CNC вертикално вртење

Имаме повеќе од 2000 парчиња празно прстенести матрици на залиха, што ги опфаќа сите модели на прстени матрици во групата.Преку високата безбедносна залиха, можеме да го намалиме циклусот на набавка на празен прстен, за да обезбедиме капацитет за снабдување и време на испорака на сите групни клиенти.

Предност на квалитетот

Прво инсистираме на квалитетот

Анализатор на метален спектар

Тестер за цврстина Leeb

Метален кристален микроскоп

Ултразвучен детектор за недостатоци

Користење на ултразвучен детектор за пропусти за проверка на дефектот во редниот материјал.

Резултатот-анализиран-од-софтвер0

Тркало за мелење

Фино мелење

Потврдете ја грубоста

Течност за еродирање

Микрофон земање примерок

Резултатот анализиран од софтверот

Користење на тестерот за грубост SJ210 за проверка на грубоста на дупките во внатрешноста на површината

СТАНДАРД ЗА ГРУБОСТ НА ДУПКИТЕ ЖЕНГ ЈИ
Дијаметар на дупка Ра (макс) Дијаметар на дупка Ра (макс)
<3 1.2 6,1~8 2.4
3,1~4,5 1.6 8,1~10 2.8
4,6~6 2.0 ≥10 3.2

Прашај кошница (0)