Rreth Nesh

Ti je ketu:
Rreth Nesh

Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd.

Prezantimi i kompanisë

Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd (CPSHZY) është themeluar në vitin 1997, është degë e Mekanike dhe Elektrike e Charoen Pokphand Group (CP M&E).

CPSHZY është e specializuar në prodhimin e makinerive të përpunimit të ushqimit dhe prodhimin në shkallë të gjerë të mullirit të peletit mbi 25 vjet, si dhe ofruesi i sistemit të mbrojtjes së mjedisit dhe zgjidhjeve për bimët e ushqimit dhe fermat e akuakulturës. CPSHZY ka marrë më herët certifikimin ISO9001 dhe ka një numër patentash shpikjesh, si dhe një ndërmarrje të teknologjisë së lartë në Shangai.

Për të ofruar projekte të plota me epërsi të përgjithshme për klientët, CPSHZY kombinon në mënyrë organike pajisje efikase, njohuri teknike, dizajn profesional dhe me cilësi të lartë dhe shërbime në menaxhimin e projekteve dhe kushte specifike të ndryshme. Makinat e ushqimit CPSHZY dhe sistemi i mbrojtjes së mjedisit eksportohen në vendet e huaja si Azia Juglindore, Lindja e Mesme, Afrika dhe Amerika Latine.

rreth-zhengyi-1

Prodhimi ynë

Prodhimi ynë
Prodhimi ynë1
Prodhimi ynë2
Prodhimi ynë3
Prodhimi ynë4
Prodhimi ynë5
Prodhimi ynë6
Prodhimi ynë7
Unaza Materiali i rreshtit01

Unaza die Materiali i rreshtit

Linja e prodhimit 01

Makinë automatike e paketimit

pajisje4

Pjesë të linjës së prodhimit

Përpunimi i përafërt01

Përpunim i përafërt

pajisje 2

Pjesë të linjës së prodhimit

pajisje 3

Mulli i peletit

Unaza e përfunduar

Pastrim me ultratinguj

Trajtimi me nxehtësi me vakum

Përpunimi i saktë

Kalitje

Ring Die2
Ring Die1

Pajisjet kryesore të përpunimit

Makinë gargare CNC

Sasia: 20 komplete

Kohëzgjatja më e shkurtër

Përpunim më i qëndrueshëm

Mjet shpimi

MJETE

Saktësi e madhe

Efikasitet i lartë

Vrima më pak të verbëra

Përfundime të larta të sipërfaqes

Përfundime të larta të sipërfaqes
Trajtimi me nxehtësi me vakum

Trajtimi me nxehtësi me vakum

Sasia: 3 Komplete

Fortësia: Hrc52~55

Fortësia D-vlera: ≤hrc1.5

Shpërthimi: ≤0.8mm

Furnizimi i Temperit: 2 Komplete

Qendra e përpunimit CNC

Qendra e përpunimit CNC

Trajtimi me nxehtësi me vakum

Furra për trajtimin e nxehtësisë me vakum

Kthimi vertikal CNC

Kthimi vertikal CNC

Ne kemi më shumë se 2000 copë unaza bosh në magazinë, duke mbuluar të gjitha modelet e unazës në grup. Nëpërmjet stokut të lartë të sigurisë, ne mund të reduktojmë ciklin e blerjes së unazës bosh, në mënyrë që të sigurojmë kapacitetin e furnizimit dhe kohën e dorëzimit të të gjithë klientëve të grupit.

Avantazhi i cilësisë

Ne insistojmë në cilësinë e parë

Analizues i spektrit metalik

Testues i fortësisë së Leeb

Mikroskopi me kristal metalik

Detektor i defekteve me ultratinguj

Përdorimi i detektorit tejzanor të defektit për të kontrolluar defektin brenda materialit të rreshtit.

Rezultati-analizuar-nga-software0

Rrota bluarëse

Bluarje e imët

Konfirmoni vrazhdësinë

Lëng gërryes

Marrja e mostrës së mikrofonit

Rezultati i analizuar nga Softueri

Përdorimi i testuesit të vrazhdësisë SJ210 për të kontrolluar vrazhdësinë e vrimave brenda sipërfaqes

STANDARD I VRASHTISËS SË VRIMAVE ZHENG YI
Diametri i vrimës Ra (Maks) Diametri i vrimës Ra (Maks)
1.2 6.1~8 2.4
3.1~4.5 1.6 8.1~10 2.8
4,6~6 2.0 ≥10 3.2

Inquire Basket (0)