PRODUKTET

Ti je ketu:
Prodhues profesional Mikser me një bosht
  • Prodhues profesional Mikser me një bosht
Shperndaje te:

Prodhues profesional Mikser me një bosht

  • SHH.ZHENGYI

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përzierësi me një bosht përdoret kryesisht për veshje, pluhur të thatë dhe industri kimike Përdoret për përzierjen e materialeve të ndryshme pluhuri të thatë të matur në proporcion.Gjithashtu mund të përdoret për përzierjen e ushqimit dhe për të bashkëpunuar me pajisje të tjera të përpunimit të ushqimit në ferma të mesme dhe të vogla.

Karakteristikat e produktit

E aplikueshme për ushqimin, ushqimin, kimikatet, farmaceutike, pesticidet dhe industritë e tjera në përzierjen e pluhurit, granulave, flakeve dhe materialeve të ndryshme;Përzierëse horizontale, e tipit grumbull, koha e përzierjes së çdo grupi është 2-4 minuta, veçanërisht për përzierjen e lëngshme të shtuar;pajisni tubin për shtimin e yndyrës, struktura e përgjithshme është e arsyeshme, funksionimi dhe mirëmbajtja e përshtatshme;me strukturën e rotorit të tehut të brezit krijues, cv≤5%, koka e boshtit dhe fundi dhe dera e shkarkimit adoptojnë teknologji unike të vulosjes së pjekur, duke siguruar asnjë rrjedhje.Dhe motori standard standard kinez, zvogëluesi i shpejtësisë së marsheve shtëpiake, ngasja e rripit të motorit reduktues.

MIKSER ME VETË BOSHT

Një kazan unik në formë dardhe me raportin e barazisë së gjatësisë dhe diametrit arrin përzierjen me shpejtësi të lartë.Koha e përzierjes është më pak se 90 sekonda dhe uniformiteti nuk është më shumë se 5%.
Mbajtësit janë montuar, të cilat mund të rregullojnë hapësirën e tehut dhe daulles.Tamburi i thjeshtë, më pak pjesë transmisioni dhe dera e funksionimit me gjatësi të plotë e bëjnë sasinë e mbetur më pak se 0,5%.
Fundi i boshtit special dhe struktura e vulës së derës sigurojnë asnjë rrjedhje.
Dera e mirëmbajtjes së sigurisë me çelës është e lehtë për t'u pastruar dhe për t'u aksesuar.
Miraton kushineta SKF dhe vulat e importuara.Reduktuesi i marsheve bën zhurmë të ulët.Vrapim i qetë, jetë e gjatë shërbimi.

Përparësitë e mikserit me një bosht

Me strukturë të thjeshtë dhe të arsyeshme, mirëmbajtje të përshtatshme, të sigurt dhe të besueshëm, njëtrajtshmëri të lartë të përzierjes, kohë të shkurtër përzierjeje, pak mbetje.

Mund të përdoret si njësi ushqimore e përbërë për fermat e mesme dhe të vogla.

E aplikueshme për veshje, pluhur provoni, industri kimike, përdoret për përzierjen e pluhurave të ndryshëm të thatë të matur në proporcion.

Parametri

MODEL PUSHTETI OUT PUT (kg/batch)
HHJD1000 15.11.18.5 500
HHJD2000 18.5/22 1000
HHJD4000 22/37 2000
HHJD6300 22X2 3000
HHJD8000 45X2 4000


Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
Inquire Basket (0)