PRODUK

Sampeyan kene:
Produsen profesional Single Shaft Mixer kanggo industri Feed
  • Produsen profesional Single Shaft Mixer kanggo industri Feed
Nuduhake menyang:

Produsen profesional Single Shaft Mixer kanggo industri Feed

Jumlah:
  • SHH.ZHENGYI

Detail Produk

Tag produk

Single Shaft Mixer utamané digunakake kanggo lapisan, wêdakakêna garing lan industri kimia Digunakake kanggo nyampur macem-macem bahan wêdakakêna garing metered ing babagan. Uga bisa digunakake kanggo nyampur feed lan kerjo bareng karo peralatan Processing feed liyane ing farms medium lan cilik-ukuran.

Fitur produk

Ditrapake kanggo feed, pangan, kimia, pharmaceutical, pestisida, lan industri ing wêdakakêna, granule, flake lan macem-macem bahan campuran; Horisontal, mixer jinis batch, saben wektu campuran batch yaiku 2-4 menit, utamane kanggo nambah campuran cair; nglengkapi grease nambah pipe, struktur sakabèhé cukup, operasi trep lan pangopènan; kanthi struktur rotor agul-agul pita generasi kreatif, cv≤5%, Kepala poros lan mburi lan mbukak lawang nganggo teknologi sealing diwasa sing unik, njamin ora bocor. Lan motor standar Cina standar, reducer kacepetan gear domestik, drive sabuk motor reducer.

SINGLE SHAFT MIXER

Drum berbentuk woh pir sing unik kanthi rasio kesetaraan dawa lan diameter entuk pencampuran kanthi kacepetan dhuwur. Wektu campuran kurang saka 90 detik lan keseragaman ora luwih saka 5%.
Paddles dirakit, sing bisa nyetel reresik agul-agul lan drum. Drum streamlined, bagean transmisi kurang, lan kabeh lawang operasi dawa nggawe jumlah ampas kurang saka 0,5%.
Struktur mburi poros khusus lan segel lawang njamin ora bocor.
lawang pangopènan safety karo ngalih gampang kanggo ngresiki lan akses.
Ngadopsi bantalan SKF lan segel impor. Reducer gear nggawe swara sithik. mlaku Gamelan, umur layanan dawa.

Kaluwihan saka Single Shaft Mixer

Kanthi struktur prasaja lan cukup, pangopènan trep, aman lan dipercaya, evenness nyawiji dhuwur, wektu nyawiji cendhak, residual sethitik.

Bisa digunakake minangka unit feed senyawa kanggo peternakan ukuran medium lan cilik.

Ditrapake kanggo lapisan, nyoba wêdakakêna, industri kimia, digunakake kanggo nyampur macem-macem wêdakakêna garing metered ing babagan.

Paramèter

MODEL DAYA OUTPUT (kg/batch)
HHJD1000 11/15/18.5 500
HHJD2000 18.5/22 1000
HHJD4000 22/37 2000
HHJD6300 22X2 3000
HHJD8000 45X2 4000


Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
Inquire Basket ( 0)
0