PRODUK

Anjeun aya didieu:
Produsén profésional Single Shaft Mixer pikeun industri Feed
  • Produsén profésional Single Shaft Mixer pikeun industri Feed
Bagikeun ka:

Produsén profésional Single Shaft Mixer pikeun industri Feed

kuantitas:
  • SHH.ZHENGYI

Rincian produk

Tag produk

Single Shaft Mixer utamana dipaké pikeun palapis, bubuk garing sarta industri kimia Dipaké pikeun nyampur rupa bahan bubuk garing metered saimbang. Ogé bisa dipaké pikeun nyampur feed jeung cooperate kalawan parabot processing feed lianna di kebon sedeng jeung leutik-ukuran.

Fitur produk

Larapkeun kana feed, kadaharan, kimia, farmasi, péstisida, jeung industri lianna dina bubuk, granule, flake jeung bahan campuran rupa-rupa; Horisontal, angkatan tipe mixer, unggal angkatan Pergaulan waktu 2-4 menit, utamana pikeun nambahkeun cair campur kode; digitus nu gajih nambahkeun pipe, struktur sakabéh lumrah, operasi merenah tur pamaliharaan; kalawan generasi kreatif pita agul struktur rotor, cv≤5%, sirah aci jeung tungtung na discharging panto ngadopsi téhnologi sealing dewasa unik, mastikeun euweuh leakage. Sareng motor standar Cina standar, pangurangan laju gear domestik, pangurangan sabuk motor.

SINGLE SHAFT MIXER

Kendang anu bentukna pir unik kalayan babandingan sarua panjang sareng diaméter ngahontal pergaulan anu gancang. Waktu Pergaulan kirang ti 90 detik sareng uniformity henteu langkung ti 5%.
The paddles anu dirakit, nu bisa nyaluyukeun clearance tina agul jeung kendang. Kendang streamlined, bagian transmisi pangsaeutikna, sarta sakabéh panto operasi panjangna nyieun kuantitas residual kirang ti 0,5%.
Tungtung aci khusus sareng struktur segel panto mastikeun teu aya bocor.
Panto pangropéa kaamanan sareng saklar gampang dibersihkeun sareng aksés.
Ngadopsi SKF bearing sareng segel impor. Réduksi gear ngajadikeun sora anu rendah. Lemes ngajalankeun, hirup layanan panjang.

Kaunggulan tina Single Shaft Mixer

Kalawan struktur basajan tur lumrah, pangropéa merenah, aman tur dipercaya, evenness Pergaulan tinggi, waktos Pergaulan pondok, residuals saeutik.

Bisa dipaké salaku unit feed sanyawa keur sedeng jeung leutik-ukuran kebon.

Lumaku pikeun palapis, coba bubuk, industri kimia, dipaké pikeun nyampur rupa powders garing metered saimbang.

Parameter

MODEL POWER OUT PUT (kg / bets)
HHJD1000 11/15/18.5 500
HHJD2000 18.5/22 1000
HHJD4000 22/37 2000
HHJD6300 22X2 3000
HHJD8000 45X2 4000


Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
Inquire Basket ( 0)
0