Dega e Jashtme

Ti je ketu:
Dega e Jashtme

6 Zyra e Jashtme

Kinë

Vietnami

Bangladeshi

Tajlandë

Malajzia

Pakistani

111

Shefi i Vietnamit, Tajvanit, Filipineve, Azisë Jugore, Amerikës së Jugut etj.

shërbimi (1)Z. Perry Wu Drejtor Ndërkombëtar i Shitjeve

shërbimi (1)Numri i telefonit: +86 15901698112

shërbimi (1)Email: wuxubing@cpshzy.cn

Kreu i Malajzisë dhe Indonezisë

shërbimi (1)Z. Jean Menaxher Shitjesh

shërbimi (1)Numri i telefonit: +60 164084747

shërbimi (1)Email: cjyeoh@cpshzy.cn

Shefi i Rajonit të Lindjes së Mesme

shërbimi (1)Miss Hannah Menaxher i Shitjeve

shërbimi (1)Numri i telefonit: +86 18516156831

shërbimi (1)Email: hannah@cpshzy.cn

Shefi i Rajonit të Gjuhës Ruse

shërbimi (1)Z. Liu Menaxher Shitjesh

shërbimi (1)Numri i telefonit: 13917465202

shërbimi (1)Email: liuchangwu@cpshzy.cn

kreu i Pakistanit

shërbimi (1)Z. Zulfiqur Menaxher i Shitjeve

shërbimi (1)Numri i telefonit: + 92 320 7570922, +92 312 399664

shërbimi (1)Email: zulfiqarali9122@gmail.com


Inquire Basket (0)