Jinis lan standar lumahing Nihan roller Crushing

Jinis lan standar lumahing Nihan roller Crushing

Ndeleng:252Nerbitake Wektu: 2022-09-02

Ngilangi cangkang rol minangka salah sawijining bagean utama pabrik pelet, lan akeh digunakake ing pangolahan macem-macem pelet biofuel, pakan kewan lan pelet liyane.

Sajrone proses kerja granulator, kanggo mesthekake yen bahan mentah ditekan menyang bolongan die, kudu ana gesekan tartamtu ing antarane roller penet lan materi.Mulane, roller penet bakal dirancang kanthi tekstur permukaan sing beda sajrone produksi.Saiki, jinis sing paling umum yaiku jinis corrugated open ended, corrugated closed-ended type, dimpled type lan liya-liyane.

Pengaruh Tekstur Permukaan Cangkang Roll Press ing Kualitas Partikel:

Corrugated mbukak-rampung jinis roller Nihan: kinerja coil apik, digunakake digunakake ing ternak lan unggas feed pabrik.

Corrugated ditutup-rampung jinis roller Nihan: utamané cocok kanggo produksi feed banyu.

Dimple jinis roller shell: kauntungan iku ring die ageman roto-roto.

rata1 rata2 rata3

Shanghai Zhengyi Roller Shell Surface Type lan Standard:

 

Kanggo nggampangake pelanggan milih lumahing sing paling cocok kanggo ngremukake cangkang roller, Shanghai Zhengyi wis ngrumusake "Standar Tekstur Lumahing Roller Shell", sing nemtokake kabeh bentuk tekstur permukaan produk cangkang roller Zhengyi, uga sawetara lan ukuran saben tektur lan nggunakake lan sawetara aperture saka ring mati.

 

01

CorrugatedTutup Pungkasan

rata4

02

CorrugatedOpen End

rata5

 

03

Dimpled

rata6

 

04

Corrugated+ Dimpled 2 larik njaba

 rata7

05

Diamond Fluted Closed End

rata8

 

06

Diamond Fluted Open End

rata9

 

Shanghai Zhengyi Machinery Engineering Technology Manufacturing Co., Ltd., diadegaké ing taun 1997, minangka pabrikan peralatan pangolahan mesin feed lan aksesoris karo industri feed minangka badan utama, panyedhiya solusi perlindungan lingkungan kanggo tanduran feed lan peralatan perlindungan lingkungan sing gegandhengan, lan produsen riset lan pangembangan peralatan panganan gelombang mikro.Shanghai Zhengyi wis nyiyapake akeh toko layanan lan kantor ing jaban rangkah.Wis entuk sertifikasi ISO9000 sadurunge, lan duwe sawetara paten penemuan.Iku perusahaan teknologi dhuwur ing Shanghai.

Shanghai Zhengyi terus berinovasi lan berkembang ing riset lan pangembangan produk, lan kanthi mandiri ngembangake mesin perbaikan cetakan cincin cerdas otomatis, fotobioreaktor, peralatan deodorisasi foto-oksigen gelombang mikro, peralatan perawatan limbah, lan peralatan panganan gelombang mikro.Produk ring die Shanghai Zhengyi nyakup meh 200 spesifikasi lan model, lan duwe luwih saka 42.000 desain lan pengalaman produksi cincin sing nyata, nglibatake bahan mentah kayata pakan ternak lan unggas, pakan sapi lan wedhus, pakan produk banyu, lan pelet kayu biomas.Pasar seneng reputasi dhuwur lan reputasi apik.

Keranjang takon (0)